Advocaten T


advocaten.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Advocaten T
Tanger C.s.
Tanger c.s. is een middelgroot advocatenkantoor dat zich onderscheidt door een voortvarende en no nonsense aanpak. of het nu gaat om het maken van contracten en adviezen, het bijstaan als juridisch adviseur in onderhandelingen of het voeren van een procedure. of het nu gaat om civiel recht, bestuursrecht of strafrecht.
http://www.tanger.nl/

Teekens
Teekens
http://www.teekens.nl/

Ten Holter
Ten Holter
http://www.tenholter.nl/

Ter Brake
Mr. dr. h.k. ter brake strafpleiter, defence counsel,advocaat,strafpleiter,attorny at law,defence counsel,advokaat
http://www.terbrake.com/

Teurlings & Ellens
Echtscheiding online advocatenkantoor in amsterdam gespecialiseerd in strafrecht, echtscheiding (scheiden on line/via internet op goedkope en snelle wijze), arbeidsrecht, incasso, letselschade, consumentenrecht en algemeen recht
http://www.teurlingsellens.nl/

Gerelateerd
 • Dr. Phil: Advocaten wilden Nick Gordon in rehab
  Het interview dat Dr. Phil een paar dagen geleden deed met Nick Gordon liep uit op een interventie en een poging om de vriend van Bobbi Kristina zo ver te krijgen dat hij zich zou laten opnemen in een kliniek. De bekende tv-psycholoog vertelt aan Extra dat de advocaten van Nick hierom hadden gevraagd.
 • Advocaten: Plasterk negeert wet met afluisterplan
  Altijd het laatste misdaadnieuws! Crimesite is de grootste misdaadsite van Nederland: journalistiek en actueel. Alles over moord, doodslag, fraude, liquidaties, politie en justitie.
 • ADO Den Haag in Chinese handen, Buren en Streefkerk Advoca..
 • Verdachten steekpartij Korkmaz blijven vast zitten
  De hoofdverdachte van de dodelijke steekpartij in Dronten afgelopen zomer blijft vastzitten tot de inhoudelijke behandeling van de zaak eind april. Dat bleek dinsdagochtend tijdens een zogenoemde pro-formazitting bij de rechtbank in Lelystad. In totaal worden vijf jongemannen uit Lelystad verdacht van betrokkenheid bij de steekpartij op 9 augustus, waarbij de 17-jarige Akif Korkmaz om het leven kwam. De advocaat van de hoofdverdachte vroeg of de voorlopige hechtenis van zijn cliŽnt opgeheven kan worden maar daar ging de rechtbank niet mee akkoord. Diezelfde advocaat drong aan op een schouw en een reconstructie op de bewuste plek in het centrum van Dronten. De rechtbank vindt het niet nodig om ter plaatse te kijken, maar de politie laat wel een computeranimatie maken van de steekpartij. De zaak wordt 28 april inhoudelijk behandeld.
 • Europese Hof weigert zaak pedo's Martijn
  Het Europese Hof voor de rechten van de Mens heeft de klacht van pedofielenvereniging Martijn niet in behandeling genomen. Dit heeft het hof vandaag...

 • Privacybeleid