Gratis Advocaat


advocaten.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gratis Advocaat
Advocatenkantoorgijsen.nl
Gratis advocaat
http://advocatenkantoorgijsen.nl/Gratis_advocaat

Dr-advocaten.nl
Een advocaat gratis ?
http://www.dr-advocaten.nl/news/item/Een_advocaat_gratis__/92?mid=

Gratis Adviseurs .nl
Advies over advocaten nodig? gratisadviseurs.nl biedt u de unieke mogelijkheid om gratis gebruik te maken van gespecialiseerde kennis over advocaten. stel een vraag en u krijg antwoord van een specialist.
http://www.gratisadviseurs.nl/zakelijk-&-financieel/advocaten.html

Maton Advocaten
Maton advocaten
http://www.matonadvocaten.nl/

Online juridisch advies
Het kan iedereen overkomen dat je om wat voor reden dan ook juridisch advies nodig hebt. Neem contact op met een jurist.
https://www.eenjuridischadvies.nl

Gerelateerd
 • Advocaten: Megaclaims Lufthansa
  De Duitse vliegmaatschappij Lufthansa hangen schadeclaims van meer dan 100 miljoen euro boven het hoofd wegens ernstige nalatigheid. Dat schatten letselschadeadvocaten in.
 • Klacht tegen advocaat in zaak-Lawalata
  Er is bij de Orde van Advocaten een tuchtklacht ingediend tegen de Almeerse advocaat Geert-Iem Roos. Hij zou in de moordzaak rond Nikki Lawalata selectieve informatie hebben verstrekt aan het tijdschrift Nieuwe Revu. Daardoor is volgens de klager, de vriend van Lawalata, een onjuist beeld van de zaak geschetst. De vriend van Lawalata is verdachte in de zaak, evenals zijn ex-vriendin, die door Geert-Iem Roos wordt bijgestaan. Het lichaam van de Amsterdamse Lawalata werd anderhalf jaar geleden gevonden aan de Torenvalkweg tussen Almere en Lelystad. Roos zegt dat hij niks anders gedaan heeft dan de belangen van zijn cliŽnte behartigen en ziet de behandeling van de klacht tegen hem met vertrouwen tegemoet.
 • Natuurbeschermingsrecht: toepassing arrest Hof van Justiti..
  Natuurbeschermingsrecht: toepassing arrest Hof van Justitie 15 mei 2014 inzake Briels
 • Justitie dwingt advocaat te getuigen in liquidatiezaak
  De Amsterdamse strafadvocaat Nico Meijering moet zich vandaag op de rechtbank in Amsterdam melden als getuige in vier liquidatiezaken. Hij is door het Openbaar Ministerie in Amsterdam gedagvaard. Het is uitzonderlijk dat een advocaat in een strafzaak als getuige wordt opgeroepen. Meijering, van wie onlangs meerdere cliŽnten geliquideerd zijn, heeft al aangekondigd niks te zeggen.
 • Advocaten Farid 'le Fou' Bamouhammad: 'Dit is een heksenja..
  De beslissing die Farid Bamouhammad, bijgenaamd 'Farid le Fou' de gevangenis liet verlaten voor medische redenen, wordt teruggedraaid. Dat heeft het hof va...

 • Privacybeleid