Ontslag Advocaten


advocaten.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Ontslag Advocaten
Advies bij ontslag op staande voet
Ontslag op staande voet betekent: het onmiddellijke einde van de arbeids- overeenkomst. Het kan alleen worden gegeven indien er een dringende reden voor het ontslag op staande voet is.\r\n\r\nDegene die het ontslag op staande voet geeft moet de aanwezigheid van een dringende reden aantonen. Het ontslag dient direct te worden gegeven, niet op termijn. Het is niet mogelijk ontslag op staande voet met terugwerkende kracht te geven of te nemen.
http://www.ontslagportaal.nl/ontslagsituaties/ontslag-op-staande-voet/

Advocaat Arbeidsrecht
Advocaat Arbeidsrecht
http://www.dr-advocaten.nl/news/item/Ontslag___Advocaat_Arbeidsrecht/76?mid=100013

Croon Davidovich Advocaten
Croon Davidovich Advocaten
http://www.croondavidovich.nl/

De ontslagspecialist
Ontslagspecialisten zijn in arbeidsrecht gespecialiseerde advocaten en juristen die vrijwel uitsluitend ontslagzaken behandelen. door hun specifieke kennis en ervaring zijn ontslagspecialisten in staat om de best mogelijke onderhandelingsresultaten te boe
http://www.ontslag-krijgen.nl/ontslagspecialist.html

Dijkgraafadvocaten.nl
Arbeidsrecht juridisch cao arbeidsrecht fnv cwi uwv pensioen vaan ontslag advocaten cnv vereniging arbeidsrecht advocaten nederland vsan vereniging sociale advocaten nederland commissie advocatenkantoor dijkgraaf abvakabo dijkgraaf
http://www.dijkgraafadvocaten.nl/index.php?folder_id=15&file_id=68&search_word_id=192&task=search_results

Ontslagadvocaat.nl
Ontslag advocaat. tips en advies voor ontslag. de koningh advocaten is gespecialiseerd in ontslag en ondernemers advocatuur. op onze site zijn alle aspecten hiervan duidelijk te lezen. vraag vandaag nog de gratis brochure
http://www.ontslagadvocaat.nl/

Ontslagmetwederzijdsgoedvinden.nl
Deskundig juridisch advies vanaf ‚ā¨89,- excl. btw! Laat vandaag nog kosteloos uw vaststellingsovereenkomst controleren!
https://www.ontslagmetwederzijdsgoedvinden.nl

Vaststellingsovereenkomst jurist
Vaststellingsovereenkomst jurist
https://vaststellingsovereenkomstjurist.nl/

Vaststellingsovereenkomst opzegtermijn
Wanneer de werkgever en u met wederzijds goedvinden de arbeidsovereenkomst beëindigen, is het noodzakelijk om de onderlinge afspraken in een overeenkomst vast te leggen. Dit gebeurt met een zogenaamde vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst. Hierbij geldt een herroepingstermijn van twee weken waarin u uw instemming met ontslag kunt intrekken.
https://vaststellingsovereenkomstjurist.nl/opzegtermijn/

Gerelateerd
 • Afluisterpraktijken geheime diensten bij advocaten
  + - ParlementariŽrs hebben dinsdagavond met Commissaris V?ra JourovŠ en de Letse minister voor Europese Zaken gedebatteerd over mogelijk onwettige afluisterpraktijken van advocaten door nationale geheime diensten. Reden hiervoor was berichtgeving over illegaal afgetapte gesprekken tussen cliŽnten en hun advocaten, onder meer bij het Nederlandse advocatenkantoor Prakken d?Oliveira. Centraal in het debat stond het vinden ?
 • Bauhaus Hengelo wacht op groen licht
  HENGELO - De plannen voor de bouw van een bouwmarkt met tuincentrum van het Bauhaus-concern op Plein Westermaat laten nog op zich wachten. De Raad van State heeft zich nog steeds niet over de kwestie gebogen.
 • Berlusconi mag 45 dagen korter werken in verzorgingstehuis
  De taakstraf van Berlusconi wordt met 45 dagen ingekort. Dat heeft een rechtbank bepaald. De Italiaanse oud-premier had eerder om de verkorting gevraagd.
 • Contra-expertise in zaak van moord verdachte broers
  RTV Noord. Altijd op Noord.
 • Curator stuurt aan op definitief einde concern Roger Lips
  Bij de rechtbank in Den Bosch faillissement aangevraagd van 25 vennootschappen van Lips.

 • Privacybeleid